אין מוצרים בעגלה
וודאו שהבקבוק קר! בקבוק שמפניה אמור להיות מוגש בטמפרטורה של כ-7 מעלות, בטמפרטורה חמה מידי הלחץ בבקבוק נהיה חזק יותר והפקק יכול לעוף לכם ללא שליטה.
בעזרת סכין של פותחן יין הסירו את עטיפת האלומיניום שבראש הבקבוק בחלק מבקבוקי השמפניה יש לשונית שבעזרתה ניתן להוריד את נייר המכסה העליון והניחו מפית בד או מגבת קטנה על כלוב המתכת השומר על הבקבוק כדי להוות מנגנון הגנה נוסף מפני פתיחה מסוכנת של פקק השמפניה
פתחו את כלוב המתכת בעזרת סיבוב הלולאה שבתחתית הפקק 6 פעמים, ושחררו את הכלוב ממקומו בעדינות מבלי להוציא אותו בשלב זה עדיף להחזיק את הבקבוק בזווית של 45 מעלות כאשר פתח הבקבוק פונה לכיוון חוץ.
החזיקו חזק בכלוב והפקק וסובבו בעדינות את הבקבוק נהוג לסובב את הבקבוק עצמו ולא את הפקק כדי לבצע חילוץ נכון של השמפניה מבלי לקחת את הסיכון שהפקק ישבר בתוך הבקבוק
כשאתם מרגישים שהפקק מתחיל להשתחרר מהבקבוק משכו אותו בעדינות אם אתם מרגישים שהלחץ על הפקק גבוהה מידי והוא מתחיל לצאת בעצמו, החזיקו אותו בעדינות עם מעט לחץ כלפי מטה
כעת כשיש לחץ על הפקק אבל אתם שולטים בו, אתם יכולים לשחרר את הפקק באיטיות מהבקבוק ככל שתוציאו את הפקק לאט יותר כך הפתיחה תהיה שקטה יותר שזה בדיוק מה שאתם רוצים כדי לצאת מקצוענים.