אין מוצרים בעגלה
היסטוריה בקטנה - עד 1986 כולם שתו יין בכוס אחת, עד שקם יצרן הזכוכיות ״רידל״ והוציא סדרת כוסות מותאמת לכל יין. איך הקהל קיבל את זה? בבוז, כמובן. אז הוא עשה ארוחת ערב משוגעת להמון אנשים ובה מזג את מיטיו היינות בשלל כוסות, שלדעתו התאימו לכל יין. האורחים זיהו את האיכויות השונות ביין בזכות הבדלי הכוסות.
הווה בקטנה - למשקאות אלכוהולים (ויינות בפרט) נקבעו כללי הגשה מסויימים וביניהם, הכוסות.
בתרשים:
1-יין קינוח,
2-בורדו (בד״כ, לכוסות בורדו ישנם גדלים נוספים),
3-כוס סטנדרטית ליין אדום,
4-רוזה,
5-בורגון (אדום ולבן, וגם כאן, לא רצינו לחפור לכם),
6-יין חצי יבש,
7-סטנדרט יין לבן (בעיקרון נועדה ליינות לבנים ארומטיים. כוס גבוהה וצרה),
8-מבעבע