אין מוצרים בעגלה
לכבוד הימים המתקצרים והמעלות שמתקררות החלטנו לשתף אתכם במתכון לסנגריה חמה מאוסף המתכונים הפרטי שלנו! אנחנו מאמינים שאין דרך טובה יותר להנות מיום סגריר מאשר עם ין חם, מתוק ומתובל שמחמם את הנפש ואת קצוות האצבעות...
1 בקבוק יין אדום עשיר וטעים (אנחנו ממליצים על ריוחה- קמפו וייחו ריזרבה)
1 תפוח
1 אגס
2 תפוזים או כוס מיץ תפוזים
1 מקל קינמון
1 כוכב אניס
1 ציפורן
כרבע כוס סוכר
נגיעה של קוניאק לחיזוק
לסיר בינוני מוזגים את בקבוק היין
מוסיפים את התבלינים החמים- ניתן להחליף בכמה טיפות ביטר אנגוסטורה.
את התפוח והאגס חותכים לפרוסות דקות ומוסיפים לסיר
מוסיפים את מיץ התפוזים וסוכר לפי הטעם
מערבבים קלות עד שהיין מתחיל רתיחה עדינה
מורידים מהאש ומוסיפים קצת קוניאק (כי חלק מהאלכוהול ביין מתאדה בבישול)
מוזגים את הסנגריה החמה לכוסות יפות ועמידות בחום ונהנים מהגשם בחלון!
תהנו!