מיתוסים וניפוצם | כל המיתוסים על יינות
WhatsApp
כפתור הקפץ למעלה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

*פעם ראשונה שלי כאן / נרשמתי בחנות ועליי להשלים כאן

להרשמה

מיתוסים וניפוצם

המיתוס: יין שסגור בפקק הברגה הוא יין זול ולא איכותי

ניפוצו: יותר ויותר יצרני על בעולם היין המשתמשים בפקקי הברגה. לא רק שהפקק לא פוגע באיכות היין, זה אפילו מונע את ההתקלקלות שלו. בקיצור, אל תסתכלו על הפקק, תסובבו אותו

 

המיתוס: יין אדום הולך עם בשר ויין לבן עם דגים 

ניפוצו: ללא ספק אחד ה-מיתוסים. אפשר למצוא בו מן ההגיון, אבל אנחנו טוענים שיין יותר מהכל, הוא עניין של גישה ואווירה. בקיצור, אם אתם עושים על האש בצהרי היום, שתו איזה סוביניון בלאן מגניב שיעשה אתכם מאושרים. 

 

המיתוס: ריזלינג זה יין מתוק 

ניפוצו: ריזלינג הוא ענב שהוא מולטי-טאסקינג. יש לו מנעד כל כך רחב, המאפשר לו להיות מ-יבש מאוד מאוד עד למתוק מאוד מאוד. 

בקיצור, שתו את הריזלינג טריבאך שלנו וגלו עולם מדהים. 

 

המיתוס: יין לבן לא יכול להתיישן 

ניפוצו: תופתעו לגלות שיש יינות לבנים שאפילו ישתבחו אם ניישן אותם(למשל, ״היי פרנאץ׳״ שלנו), ומנגד יש יינות אדומים שלא אמורים להתיישן ורצוי לשתות אותם כמה שיותר ״טריים״. 

בקיצור, החיים מפתיעים, נכון? 

 

 

המיתוס: יין מבעבע פותחים ברעש

ניפוצו: לפי המסורת, כשפותחים יין מבעבע, פותחים ממש בשקט.

מה שהאוזן שומעת, החיך מפסיד. 

(בקיצור, יש לנו עוד מלא משפטים כאלה../אריה לא צריך לשאוג כדי שידעו שהוא אריה)