הצוות - מנו וינו | משלוחי יין ואלכוהול עד הבית
WhatsApp
כפתור הקפץ למעלה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

*פעם ראשונה שלי כאן / נרשמתי בחנות ועליי להשלים כאן

להרשמה

אודות

הצוות

אם כבר דיברנו על הצוות שלנו - הדגש העיקרי שלנו הוא שירות אישי, כן ובגובה העיניים, מתוך ההבנה שגם אנחנו כמוכם, לקוחות. אנו משתדלים לתת המלצות מדויקות הקולעות לטעמו הייחודי של כל לקוח שלנו, בכל מזג אוויר ובכל מצב רוח. 

גם בימים אלו אנחנו ממשיכים להתחדש, לגוון ולהגיע אליכם במשלוחים לכל הארץ עם יינות מעולים, ללא פערי תיווך. השאיפה הזו מתממשת בזכות האמון שאנחנו זוכים לו מצדכם, החברים שלנו לדרך והשותפים שלנו להצלחה.

יחד איתכם פרצנו את השוק הריכוזי שהתנהל פה בתחום היין. וזו הזדמנות חשובה לומר לכם תודה ולהזכיר שזה באמת פשוט לשתות יין.

  • רסיטל בר

רסיטל בר

מנהלת תחום היין

אני עובדת במנו וינו 3 וחצי שנים, הגעתי דרך חברה משותפת של עדי ושלי.

במסגרת התפקיד שלי אני מכשירה עובדים ברמה המקצועית, מעבירה הדרכות לצוות, בוחרת את היינות שאתם שותים, ולאחרונה - עושה ערבי יין מהממים עם מנו בחלל הלבן החדש שלנו. 

 

אני מאמינה שאנחנו מביאים משהו אחר, וייב אחר, אטמוספירה אחרת.

אני אוהבת את הד.נ.א שלנו ואת הגישה שלנו ליין וללקוחות, את העובדה שאנחנו לא שוכחים לרגע מאיפה כל אחד מאיתנו התחיל ותמיד מדברים בגובה העיניים. 

אני מאוד אוהבת  את העובדה שהתפקיד מאפשר לי להיות גם בפרונט וגם מאחורי הקלעים ואני יכולה להיות מי שאני 100% מהזמן. מאוד אוהבת את מה שאני עושה.

 

השאלה שהכי קשה לי איתה - ״איזה יין את הכי אוהבת בחנות״, אז אני אבחר שניים:

אחד זה הריוחה וינייה ארדנזה, שהפראיות והעוצמה שלו, גורמים לי להחסיר פעימה, והלבן שאני הכי אוהבת הוא ריזלינג GG של קאסלשטאט (השם שלו ארוך, אז אני אחסוך מכם), אם בא לכם לפנק את עצמכם, סתם ככה כי יום רביעי.

  • אביחי אסרף

אביחי אסרף

מנהל חנות שינקין

בן 34, מנהל את חנות היין של מנו וינו בשינקין.

אני מגיע עם נסיון של שנים בענף הברים והמסעדות כך שמבחינתי הניהול במנו וינו הוא המשך ישיר לעשייה שלי.

לצד ניהול החנות אני עוסק באהבתי השנייה: מוסיקה. אני יוצר, מתקלט ומנגן.

התשוקה ליין ומוזיקה ניכרת בשירות שאני משתדל תמיד להעניק ללקוחות החנות. 

חשוב לי שכל לקוח יהנה מהחוויה בחנות ויצא מרוצה, בידיעה כי הוא מקבל את היינות הטובים ביותר עבור התקציב שלו.

 

  • יונתן עירון

יונתן עירון

מנהל חנות דיזינגוף

יונתן, בן 27. מנהל סניף דיזנגוף.

גדלתי בקיבוץ, אבל ב 7 שנים האחרונות חייתי בעיקר בתל אביב.

אני עובד בתחום האלכוהול והמסעדנות מגיל 14.

למדתי מוזיקה, סאונד והפקה, וגם אילוף כלבים ועבדתי בכל התחומים האלו, אבל מצאתי שאין לקוחות שאני אוהב יותר מאלה שהגיעו כדי לשתות, במיוחד אלה שמעניין אותם מה יש בתוך הכוס שלהם.

הצטרפתי לצוות מנו וינו ממש לאחרונה וזה לקח פחות משבוע עד שהרגשתי שאני חלק מהמשפחה.

משמח אותי לדעת שיש רשת שחורטת על הדגל שלה את המושג שירות ומרגש לראות את הסיפוק שיש ללקוחות בעיניים ביציאה מהחנות.  זה לא מובן מאליו בימינו.

היין האהוב עליי מהמבחר שלנו הוא שצ׳ורק- פט נט רוזה מסלובניה. זה מתחיל בתווית, שאיך לא, מכילה כלבים דלמטיים (או פלמינגואים) בתוכה; ממשיך בניחוח מעודן, עובר לגיזוז חזק ואחריו בא טעם עוצמתי. אני מאוד אוהב את הגל החדש שהגיע לארץ סוף סוף שנותן מקום לאמנות להתבטא בתוך היין.

  • תמיר סוויסה

תמיר סוויסה

מנהל חנות לוינסקי

את הדרך שלי בעולם הגסטרונומיה התחלתי כקונדיטור ואופה, ושם, מהדלת האחורית של המטבח, התאהבתי ביין. זה קרה כאשר אני ושותפתי לשתייה מופרזת במטבח החלטנו להסתפח להדרכה שעברו המלצרים על יינות בורגון. זה היה אחד הימים המאושרים בחיי (שתינו ה מ ו ן). 

 

מה שאני אוהב ביין יותר מהכל זה את הסיפורים. יין לא רק מענג או מייסר את החושים, הוא גם מבטא אופי - אופי של ענב, אופי של אדמה, אופי של מסורת, אופי של יינן. היין מספר לנו סיפורים דרך החושים. ואנחנו תמיד צורכים יין במסגרת סיפור: לפעמים אנחנו צריכים יין שיעשה לנו שמח, לפעמים יין שירשים את ההורים של החברה. לפעמים אנחנו שותים כדי להיפתח ולהתחבר, ולפעמים כדי לשכוח. ואחרי אלפי שנים שבני אדם שותים יין, למרבה המזל, אפשר לומר שלכל סיפור יש את היין שמתאים לו, שיוכל לקחת בו חלק, ולא פעם גם לשנות את העלילה.

 

אחד היינות האהובים עליי הוא 'פרולטר' של יקב עבייה. הוא מבטא לטעמי ייננות רגישה ואינטימית, ויחד עם זאת אמיצה, שלא מפחדת לתת לענב להיות מי שהוא. יין עם לב.

 

  • מור קטיפה

מור קטיפה

מנהל חנות גבעתיים

מור קטיפה, מנהל הסניף החדש שלנו בגבעתיים.

הצטרפתי למשפחת מנו וינו לפני 5 שנים. האהבה שלי התחילה בכלל מוויסקי וקוניאק, ואז עדי ומנו הכירו לי את כל עולם היין והסתקרנתי מאוד. מנעד הטעמים שיכול לצאת מענבים פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש. אני מאוד אוהב דיסוננסים בין הריח של היין לבין הטעם עצמו - האף מריח פרי אחד והפה טועם טעמים שונים לחלוטין. 

 

החנות שלי בגבעתיים נפתחה ממש לאחרונה כך שאני עדיין לומד את האנשים. אני סקרן ומלא רצון להכיר את הקהל כאן, ללמוד את השכונה, אופיה והאנשים שמרכיבים אותה, ממש כפי שהכרתי את כולם בשינקין בשנים בהן ניהלתי את הסניף:)

 

האג׳נדה של מנו וינו מדברת בול בשפה שלי, שאפשר לשתות יינות מעולים במחירים נגישים.

 

היין האהוב עליי בחנות זה בעצם הליטל וואן שעידו מסארו מייבא אלינו מסלובניה, אני חושב שזה יין שקולע בול לטעמים שלי וגם המחיר שלו, מדהים כמו היין עצמו. 

  • אלעד דהן

אלעד דהן

מנהל לוגיסטיקה

אלעד דהן, 41, בתחילת הדרך ניהלתי את סניף דיזינגוף וכיום אני "מאחורי הקלעים" ודואג שכל המערך הלוגיסטי יתפקד על הצד הטוב ביותר. יש לי בת זוג וילדה בת שנתיים.

עובד במנו וינו שלוש שנים בערך.. אולי יותר…..

שוחה, מתאמן בחדר כושר, מאמן כושר, אוהד מכבי חיפה.

העבודה במנו וינו מספקת לי אינטראקציה יומיומית ומפגשים פרונטליים עם אנשים, אתגר בניהול וכל המשתמע מכך וכמובן - התעסקות ביין שאני אוהב. ניתנת גם במה ל- O.C.D שלי לסדר וניקיון :)! 

 

היין האהוב עלי הוא ואקראס של אלאן ג'ום.

  • יובל בוגין

יובל בוגין

מנהל תפעול ורכש

למנו וינו הגעתי בתחילת הקורונה מרקע של מסעדות ולימודי יין ב WSET.

התחלתי את המסע שלי בסניף שינקין שם הכרתי את הלקוחות ואת היינות האהובים עליהם.

אחרי מספר חודשים מנו ועדי העבירו אותי לנהל את המחסן הגדול ביותר של הרשת בשוק לוינסקי, שם גם נמצא מטה המשלוחים שלנו, ומשם אנחנו שולחים יין לכל רחבי הארץ. בין הבקבוקים בלוינסקי הכרתי את בחירת ליבי ואיתה הקמתי בית בישראל:)

 

בשוק לוינסקי יש שפע של אנשים שזורמים ברחובות מידי יום, בין אם זה תיירים או תושבי השכונה. למגוון הזה אני מתאים את מנעד היינות הרחב ביותר כדי שיהיה גם לתרמילאי מברזיל או לתייר מצרפת את היין שהם הכי אוהבים. הכי כיף זה כמובן לבחור יין לתושבי השכונה שצריכים יין לשישי בערב או סתם לשבת עם חברים.

 

אני בעצמי מעדיף את טוריין, סוביניון בלאן צרפתי קלאסי,  או באדומים אין על הריוחה וינה אלברדי, מלא ועמוק בדיוק לטעמי.

  • שון קופלר

שון קופלר

מנהל מטה השוק

בן 30 מתל אביב, אוהד הפועל, מאורס למיכל ואבא של שרגא הכלב היפה בעולם (חפשו SHRAGA באינסטוש).

כבר 3 שנים פחות או יותר (יותר) במנו וינו, בהתחלה הייתי עובד בין הסניפים אבל כבר שנתיים מושקע בסניף של לוינסקי ובמטה המשלוחים שלנו ברחוב השוק.

 

אני אוהב את שוק לוינסקי, לא חושב שצריך להסביר הרבה למה, פשוט תבואו, תאכלו בורקס, תריחו תבלינים תשתו קפה ותראו בעצמכם.

אין לי יין ספציפי שאהוב עליי במיוחד אבל אני בעיקר אוהב יינות מאזורי הבלקן- הרעננות, החמיצות, הטרופיות פשוט באים מושלם עם מזג האוויר המהביל של ישראל בחודשי הקיץ.